4.7 C
Lloret de Mar
Les joves emprenedores, a la porta del seu negoci

Xerrada informativa sobre la Garantia Juvenil, aquest dijous al Puntet

El programa ajuda els joves menors de 30 anys a encaminar el seu futur laboral, amb ajut econòmic o de formació.

Les joves emprenedores, a la porta del seu negoci

Darreres Notícies

Dues joves emprenedores, de 27 i 29 anys, han obert el seu propi negoci a Lloret de Mar amb l’ajut econòmic del programa Garantia Juvenil i el suport del Puntet. L’establiment, molt ben situat al carrer Sant Pere, ven roba i complements. La botiga es diu STYLE US, té 90 metres quadrats i va obrir portes el passat mes de febrer.

Les dues emprenedores són germanes, llicenciades en Empresarials. Una d’elles, Goldie Navlani, explica que sempre havia volgut tenir el seu propi negoci. Abans van provar sort amb una franquícia amb què venien roba però no va ser una bona experiència. Després van sentir a parlar de la Garantia Juvenil i s’hi van apuntar.

Recordem que és una iniciativa d’àmbit europeu, que es gestiona a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. L’objectiu del programa és garantir als menors de trenta anys que no tenen feina ni estudien que puguin rebre una oferta d’ocupació, formació o bé un període de pràctiques. En definitiva, amb la Garantia Juvenil es pretén augmentar la possibilitat de trobar feina al col•lectiu d’entre 16 i 29 anys.

En aquest cas, ha permès subvencionar una part de les despeses derivades de tenir un negoci a dues joves, que tenien clar que volien vendre roba. La Goldie afegeix que han rebut una part de l’ajut econòmic aquest mes de desembre i que la resta la rebran durant el 2017.

El regidor de Joventut, Cristian Fernández, valora de manera molt positiva l’experiència de les dues joves emprenedores i remarca que el programa de Garantia Juvenil és molt beneficiós per al jovent.

Precisament, sobre la Garantia Juvenil es duu a terme una xerrada informativa demà dijous, a partir de les 11 del matí, al Puntet. Tot i així, una impulsora del programa és cada dia al Casal de Joves per assessorar les persones interessades.

spot_img

El + Vist