4.2 C
Blanes
Marxa de les Platges 2015

1.500 persones participaran a la marxa de les platges del Xino-Xano, aquest diumenge

L’entitat calcula que ompliran totes les places disponibles i fa una crida a les persones que vulguin participar-hi perquè s’espavilin a comprar el dorsal.

Marxa de les Platges 2015

Darreres Notícies

1.500 persones participaran a la marxa de les Platges del Xino-Xano aquest diumenge. L’entitat calcula que ompliran totes les places disponibles i fa una crida a les persones que vulguin participar-hi perquè s’espavilin a comprar el dorsal.

Un membre de l’entitat, Carles Carbonell, argumenta que la caminada agrada sobretot per tres factors: la dificultat és apta per a tothom, el paisatge és espectacular i inclou un viatge en vaixell fins a Cala Canyelles. Precisament és per poder transportar a tothom amb garanties i dins de l’horari previst que fa uns anys es va decidir limitar el nombre de participants a 1.500 persones.

Els participants han de ser a les vuit del matí a la plaça de la Vila, des d’on se’ls transportarà en vaixell o en autocar fins a Cala Canyelles. Allà començaran el recorregut de deu quilòmetres pels camins de ronda, passant per totes les platges i cales del municipi, fins arribar a Santa Cristina.

La marxa acabarà amb una sardinada per a tothom. El preu del dorsal és de sis euros, que inclouen l’esmorzar i una samarreta, així com l’avituallament que hi ha pel camí. Es pot comprar a través de la pàgina web del Xino-Xano o bé al Puntet.

Com a novetat, aquest any la Marxa de les Platges es complementarà amb la primera edició de l’anomenada Swim Lloret. Es tracta d’una travessia de natació en aigües obertes, impulsada per l’Ajuntament i organitzada per l’empresa Tuna Race Balfegó. Carles Carbonell creu que és una prova que pot complementar molt bé la marxa, ja que el perfil de participants serà diferent.  Els nedadors aniran des de Cala Canyelles fins a Santa Cristina.

Per aquesta primera edició, el límit de places és de 200. Com a complement de la travessia, demà divendres, a les set de la tarda, serà a la piscina municipal de Lloret la nedadora professional Erika Villaécija. Tothom que vulgui assistir a la sessió, pot comprar el tiquet a la piscina pel preu de dos euros, que es destinaran a l’ONG Proactiva Open Arms.  

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist