20.1 C
Lloret de Mar
L'acte d'aquest diumenge a Lloret

200 persones s’han tallat el cabell aquest diumenge a Lloret, per als ‘Mechones Solidarios’

D'aquests, 60 van tallar-se més de 20 cm per poder-los donar perquè es facin perruques de cabell natural per als malalts de càncer.

L'acte d'aquest diumenge a Lloret

Darreres Notícies

200 persones es van tallar els cabells de manera solidària aquest diumenge a Lloret. A més, unes 60 persones es van tallar més de 20 centímetres per poder-los donar. Ho van fer per participar en la campanya de Mechones Solidarios, que recull cabell per poder fer perruques naturals per als malalts de càncer.

L’activitat va servir per commemorar el Dia Internacional contra el Càncer de Mama, que és avui dilluns. El coordinador de l’activitat a Lloret, Aitor Robles, ha remarcat que va ser tot un èxit.

Hi va haver col•laboradors de totes les edats, des dels cinc als seixanta anys, i en total es van recollir poc més d’un miler d’euros. Pel que fa als cabells, aquesta setmana encara hi ha temps per fer entrega de cabelleres de mínim vint centímetres. S’ha de fer a Aitor Perruquers.

La campanya, que es va dur a terme arreu de l’Estat, a Lloret va comptar amb una dotzena de perruquers voluntaris de cinc centres de la vila. La intenció és repetir la iniciativa l’any que ve.

spot_img

El + Vist