10.1 C
Lloret de Mar

250.000 euros per a obra pública en els últims mesos a Lloret

S'ha remodelat l'avinguda Senyora de Rossell, s'ha renovat la canonada de la xarxa residual de Pau Casals i s'han creat una quarantena d'aparcaments per a moto al pàrguing de Sa Caleta.

Senyora de Rossell
Senyora de Rossell

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha invertit prop de 250.000 euros per a obra pública en els últims mesos. El projecte més quantiós ha estat la remodelació del carrer Senyora del Rossell, que, segons el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, era completament necessària per millorar tant la imatge com la seguretat.

Ja s’ha reobert al trànsit després dels treballs que s’hi han fet i que l’han convertit en una via de tres a dos carrils, n’han eixamplat les voreres i s’han eliminat les barreres arquitectòniques. Es tracta d’una via molt transitada, en què les obres han costat 177.000 euros.

Aquesta obra es complementa amb la creació d’una rotonda a l’avinguda de les Alegries, que ha anat a càrrec dels veïns del Rieral i la Junta de Compensació de Sant Quirze.

Una altra actuació destacada dels últims mesos, que també respon a una necessitat i que ha costat 6.000 euros, ha estat la creació d’una quarantena d’aparcaments per a motos al pàrquing de Sa Caleta.

A més, també s’ha renovat la canonada de la xarxa residual d’un tram de l’avinguda Pau Casals, amb un cost de 60.000 euros.

Cal tenir en compte que durant els mesos d’estiu l’Ajuntament atura l’obra pública, que es reprendrà l’últim trimestre de l’any.

spot_img

El + Vist