27.2 C
Lloret de Mar
Visita dels alumnes del Pompeu Fabra

Els 365 alumnes de Tercer de primària visiten l’Ajuntament entre febrer i mitjan març

A l'aula treballen conceptes com municipi, ajuntament, alcalde, regidors o sala de plens; una feina que es complementa amb aquestes visites, en què coneixen el funcionament intern del consistori.

Visita dels alumnes del Pompeu Fabra

Darreres Notícies

Els alumnes de Tercer de primària visiten l’Ajuntament. Entre febrer i mitjan març, passaran per la Casa de la Vila fins a 365 alumnes. Tenen 8 i 9 anys, i a l’aula treballen conceptes com municipi, ajuntament, alcalde, regidors o sala de plens.

Una feina que es complementa amb aquestes visites, en què coneixen el funcionament intern del consistori. Asseguts a la sala d’actes, els atén l’alcalde o un dels regidors, i respon a les seves preguntes. Dilluns passat va ser el torn de la classe de 3r A de l’escola Pompeu Fabra, que, acompanyats de la tutora, Isabel Miranda, van plantejar tot tipus de qüestions a Jaume Dulsat.

Després de xerrar una estona amb l’alcalde, els alumnes van visitar l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana. Van aprendre a redactar i presentar una instància a la planta baixa de l’Ajuntament. Els alumnes de 3r A del Pompeu Fabra van demanar gronxadors, un llit elàstic i una tirolina per al seu pati.

spot_img

El + Vist