9.4 C
Lloret de Mar

El Puntet ha rebut una mitjana diària de 160 joves durant el 2015

una de les novetats introduïdes fa poc i que tenen força èxit són dues consoles, perquè els joves es relacionin entre si i deixin de costat els telèfons mòbils que els aïllen dels altres.

El regidor estrenant la consola
El regidor estrenant la consola

Darreres Notícies

160 joves han passat diàriament pel Puntet al llarg del 2015, majoritàriament nois menors de 25 anys. Aquest és el balanç que fa el Casal de Joves, tenint en compte tant l’equipament de l’avinguda de Vidreres com el de Fenals.

L’ús de les instal•lacions és molt variat, ja que és un punt de trobada on els joves xerren, juguen, activitats, tenen serveis al seu abast i poden demanar informació variada. El regidor de Joventut, Albert Robert, està molt satisfet de la funció del Puntet.

Una novetat del 2015 que ha funcionat molt bé és l’obertura de les instal·lacions també el cap de setmana. El regidor també ha remarcat que una de les novetats introduïdes fa poc i que tenen força èxit són dues consoles –una per a cada Puntet- perquè els joves es relacionin entre si i deixin de costat els telèfons mòbils que els aïllen dels altres.

A banda de ser un punt de trobada, com a espai de socialització, el Puntet ha dut a terme diferents cursos formatius al llarg del 2015: de cuina, de monitor, de massatges, de fotografia i de DJ. A més, ha organitzat una excursió a Portaventura, el Futbolla per la Festa Major de Sant Romà, concerts i jam sessions als bucs d’assaig i campanyes diverses, com la del Hackató d’emprenedoria, la de Garantia Juvenil i una altra anomenada M’estima.

El Puntet és, a més, la seu de moltes inscripcions. Durant l’any passat, en va recollir prop de 3.000, tant d’activitats pròpies com d’altres entitats; per exemple, del Xino-Xano, de Montphoto o del concurs de pessebres.

Com a tret específic, el 2015 el Puntet va celebrar el vintè aniversari fent una crida que va reunir 300 fotografies d’usuaris que testimonien les seves dues dècades de vida.

spot_img

El + Vist