Dilluns, 25 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Gimcana

600 alumnes de l’escola Pompeu Fabra participen a la gimcana anual del centre

S'ha dit a terme aquest dimarts al llarg de tot el matí.

Gimcana

Darreres Notícies

Èxit a la campanya de Lloret, amb 250 donacions de sang i 9, de plasma

El Banc de Sang demana disculpes perquè l'elevada quantitat de persones que volien donar va ocasionar alguns retards. I agraeix la col·laboració de l'escola Immaculada Concepció.

El ple ha de decidir si allarga per al 2021 l’ampliació de terrasses a bars i restaurants

És una de les nou mocions que s'hi debatran, ja que la sessió recupera les propostes que no es van poder debatre a l'última sessió ordinària del 2020.

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

El calendari fiscal del 2021 s’ha adaptat per la crisi del coronavirus

L'Ajuntament ha retardat alguns pagaments, manté el fraccionament i estudiarà els casos de persones que tinguin dificultats per complir amb el calendari.

El Club Hoquei Lloret surt del descens en guanyar el Taradell (3-1)

Els homes de Xavi Albet van guanyar en un partit molt disputat davant d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els gols van ser de Moi Aguirre, Max Thiel i Marc González.

Els 600 alumnes de l’escola Pompeu Fabra han participat aquest matí en una macro gimcana organitzada pels professors del centre i que ha comptat amb la col•laboració d’un centenar de pares i mares.

L’activitat forma part del projecte d’escola, que consisteix en què tots els cursos treballin un tema comú durant una setmana, involucrant-hi totes les matèries, però sense seguir l’horari habitual, tal com ha explicat la directora de l’escola, Anna Fàbregas. Aquest any el tema escollit han estat els països del món.

La gimcana és l’activitat central de la setmana. Aquest matí, els alumnes s’han distribuït en grups acompanyats per un pare i un mestre i han fet activitats molt variades per tot el poble.

L’any passat es va fer la primera gimcana, que es va dedicar a conèixer millor Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.