26.1 C
Lloret de Mar
La vacuna contra la Covid-19 (France 24)

66 dosis a l’última jornada de vacunació sense cita prèvia

Des de la Corporació de Salut es considera una bona xifra perquè qualsevol avenç en aquesta línia és bo, però busca noves estratègies per captar les persones encara no vacunades.

La vacuna contra la Covid-19 (France 24)

Darreres Notícies

66 dosis es van administrar divendres passat a la nova jornada de vacunació sense cita prèvia que es va fer a la Biblioteca de Lloret.

Era la segona jornada en només una setmana, després que dimarts se’n fes una altra. En total sumen més de 150 persones vacunades amb la primera dosi. La infermera pediàtrica Roser Ribas, cap d’Infermeria en funcions de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa, apunta que és una xifra positiva perquè qualsevol avenç en aquesta línia és bo.

Tot i així, el percentatge de vacunats a Lloret i Tossa segueix sent encara molt baix i busquen noves estratègies per captar les persones que encara no s’han punxat, pel motiu que sigui.

“És una bona xifra perquè tot petit pas és important ara mateix, però el cert és que ens queda molta feina per fer i busquem noves estratègies perquè la població que falta per vacunar es vacuni”

Roser Ribas

La jornada de vacunació sense cita prèvia de divendres passat a la Biblioteca de Lloret es va adreçar a les persones majors de 12 anys, usuàries de l’Àrea Bàsica de Salut Lloret – Tossa.

Roser Ribas apunta que caldrà veure si puja el nombre de vacunats als municipis turístics de costa ara que s’acaba l’agost. I també caldrà insistir per convèncer els més joves, que són els més reticents a vacunar-se. En aquest sentit, la infermera recorda que el coronavirus està afectant molts joves sense patologies prèvies, especialment a l’última onada que hem viscut.

“Hem vist amb aquesta última onada que hi ha hagut molta afectació de gent jove i molts ingressats a l’hospital o UCI, molts sense patologies prèvies”

Roser Ribas

Roser Ribas ha recordat que segueixen operatives les vacunes amb cita prèvia i ha remarcat que ara mateix ja no hi ha dificultats telemàtiques per demanar cita prèvia a través de la pàgina web que ha habilitat el Departament de Salut.

spot_img

El + Vist