23.6 C
Lloret de Mar
Obres al carrer Llimones

700.000 euros per a diferents obres que han d’estar acabades abans de Setmana Santa

Inclou la millora de l’aparcament de Can Xardó, la creació del pàrquing de la piscina, l’adequació de l’entorn de la caserna de la policia local i reformes en alguns carrers.

Obres al carrer Llimones

Darreres Notícies

L’Ajuntament destina uns 700.000 euros a diverses obres que té previst acabar abans de Setmana Santa. Inclou la millora de l’aparcament de Can Xardó, la creació del pàrquing de la piscina, l’adequació de l’entorn de la caserna de la policia local i reformes en alguns carrers.

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, ha matisat que durant tot l’any es fan actuacions diverses, però que aquesta és la millor època per als projectes més grans, ja que és temporada baixa i no s’ocasionen tantes molèsties als veïns.

El regidor ha explicat que al carrer Llimones s’ha començat a renovar la xarxa d’aigua i clavegueram i al carrer Barcelona s’amplia la vorera perquè sigui accessible per als cotxets, ja que hi ha una llar d’infants a la vora.

En el cas de l’entorn de la caserna, ja es va comptar amb una partida de 110.000 euros l’any passat i aquest 2017 s’hi destinen 260.000 per aconseguir una entrada digna al municipi.

Les obres al voltant de la caserna començaran en els propers dies i d’aquí un parell de setmanes es preveu que comencin també els treballs al nou aparcament de la piscina municipal, que estarà obert només per als socis. A més a més, a la piscina el 2017 ha començat amb una promoció especial: és gratuïta la matrícula i el primer mes, sense necessitat de tenir permanència, perquè tothom que vulgui pugui provar l’equipament. L’objectiu és captar nous socis per intentar superar els 2.000 abonats.

spot_img

El + Vist