Dimecres, 20 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Part superior de Sa Caleta

Els accessos al Turó Rodó s’adequaran a través d’un pla de millora i urbanització particular

L'espai, d'uns 10.000 metres quadrats, es divideix en cinc zones, una de les quals servirà d'accés al Turó Rodó, mentre que les altres seran o bé zones verdes o bé zones edificables.

Part superior de Sa Caleta

Darreres Notícies

Avui es designen els membres de les meses electorals del 14F a Lloret

Després de la decisió judicial, el TSJC ordena continuar amb el calendari electoral.

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

El ple es realitzarà de forma telemàtica, atesa la situació actual de la pandèmia causada per la covid-19

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

La creació de zones verdes i l’adequació dels accessos al jaciment ibèric del Turó Rodó és el que permetrà el pla de millora urbana i el projecte d’urbanització de Sa Caleta aprovats a l’últim ple municipal. L’espai, d’uns 10.000 metres quadrats, es divideix en cinc zones, una de les quals servirà d’accés al Turó Rodó, mentre que les altres seran o bé zones verdes o bé zones edificables.

El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, ha explicat que és iniciativa d’un particular, que vol construir tres cases en aquesta zona de darrere de Sa Caleta. El cost de la urbanització, de 330.000 euros, aniran a càrrec del particular.

El que es va fer a l’últim ple va ser l’aprovació definitiva d’un projecte que es va impulsar fa un parell d’anys. El pla de millora va comptar amb el suport de tots els grups municipals, excepte d’ICV-EUiA i En Lloret Sí Se Puede, que es van abstenir. Des d’ICV – EUiA van argumentar que, tot i que es van posicionar en contra del POUM, consideren positiu que més del 60% de la superfície sigui zona verda.

D’altra banda, aquest 2018 s’ha dotat el departament de Medi Ambient d’una partida de 60.000 euros per millorar tota la zona de les escales de Sa Caleta.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".