5.7 C
Lloret de Mar
Navegació en caiac

Les activitats de descoberta de la natura incorporen sortides guiades en caiac

Les propostes tornen aquest cap de setmana i s'allarguen dos mesos.

Navegació en caiac

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana tornen les activitats de descoberta i posada en valor del patrimoni natural de la destinació, amb una nova proposta. Consisteix en fer sortides guiades al mar amb caiac.

Les activitats anomenades Lloret Nature es van iniciar la primavera passada -amb més de 160 participants– i tornen aquest setembre amb sortides d’snorkelling (immersió o busseig), marxa nòrdica i, la novetat, anar en caiac pel mar.

La idea és aprendre la tècnica de navegar amb aquestes embarcacions, i així conèixer la fauna i flora del litoral lloretenc. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca que “reprenem les sortides de marxa nòrdica per boscos i camins de ronda, fem el mateix amb els tallers familiars i el que són les activitats d’immersió lleugera, i afegim aquesta sortida en caiac marí per continuar en la línia de la descoberta del magnífic entorn que tenim a Lloret”.

Tot i que són activitats obertes al públic local, des de Lloret Turisme es treballa per donar-les a conèixer als visitants. Molts d’ells acostumen a fer més d’una sortida, especialment en el cas de la marxa nòrdica. Keegan assenyala que “la programació és en dies diferents, les sortides de marxa nòrdica sempre alternen i mai cauen en els mateixos dies de la setmana, la gent es troba que els coincideix amb els dies d’estada i repeteix, perquè sap que mai no trobarà el mateix itinerari“.

La primera d’aquestes activitats arriba aquest dissabte, 2 de setembre, i s’allargaran fins a finals d’octubre.

spot_img

El + Vist