22.2 C
Blanes

AI CARMELA, divendres i dissabte al Casal de l’Obrera amb Teatre de la Selva.

La companyia TEATRE DE LA SELVA ens acosta, aquest divendres i dissabte, el muntatge AI CARMELA, una comèdia escrita 20 anys enrere per Sanchís Finisterra. El text parla de la guerra civil, en clau de tragicòmica, i explica les peripècies que han de fer dos actors, per a sobreviure en el bàndol nacionalista. És una […]

Darreres Notícies

La companyia TEATRE DE LA SELVA ens acosta, aquest divendres i dissabte, el muntatge AI CARMELA, una comèdia escrita 20 anys enrere per Sanchís Finisterra. El text parla de la guerra civil, en clau de tragicòmica, i explica les peripècies que han de fer dos actors, per a sobreviure en el bàndol nacionalista. És una obra amb dos únics personatges, interpretats pel lloretenc Marc Bertran i la blanenca Carme Rodríguez.

El director del muntatge, Josep Bernat, explica que han triat aquest text perquè s'adapta perfectament a les dimensions del Casal de l'Obrera.

circo de las estrellas

 

Sanchís Finisterra és considerat un gran autor de teatre i el seu AI CARMELA una obra capdal, que permet un lluïment absolut dels actors. El públic sol agrair la visió del text, ja que és molt divertit, i, tot i tenir 20 anys d'història i parlar de la guerra civil, no ha perdut gens de vigència.

 

Josep Bernat assegura que l'adaptació que es veurà el cap de setmana a Lloret és molt fidel a l'original, i que ha seguit al peu de la lletra les acotacions de l'autor. Un dels 2 actors és Marc Bertran, de Teatre de la Selva, mentre que l'acompanya Carme Rodríguez, del grup de teatre EL MIRALL de Blanes. Fer-la no ha sigut fàcil, hi ha hagut molta feina al darrere, ens assegura el director del muntatge.

 

 

Les dues representacions de AI CARMELA són aquest divendres i dissabte a Lloret, al casal de l'obrera, a partir de les 10 de la nit. Les entrades es poden comprar al departament de cultura, situat a l'antic sindicat, i valen 10 euros.  

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist