8.2 C
Lloret de Mar

Els alumnes de Tercer d’ESO practiquen la llengua amb l’activitat ‘Doblem en català’

Els 330 joves, de 14 i 15 anys, escolten el fragment original en anglès, doblen el diàleg en català, ho enregistren i després escolten el resultat.

Sessió de doblatge al Rocagrossa
Sessió de doblatge al Rocagrossa

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Rocagrossa han doblat la pel·lícula Psicosis, un clàssic del cinema de terror d’Alfred Hitchcock. Els joves, de 14 i 15 anys, escolten el fragment original en anglès, doblen el diàleg en català, ho enregistren i després escolten el resultat.

servicios profesionales jimenez

Com ja us podeu imaginar, els alumnes s’ho han passat d’allò més bé, segons una de les mestres del Rocagrossa, Arantxa Mas de Xaxars.

Doblem en català és el nom que rep aquesta activitat lúdica que permet practicar la llengua catalana i donar-li nous usos.

Amb aquest objectiu, l’han dut a terme al llarg de la darrera setmana els 330 alumnes que cursen 3er d’ESO als centres de Secundària de la Vila: l’institut Rocagrossa, el Coll i Rodès, l’institut-escola de Fenals i la Immaculada Concepció.

És una proposta del Pla Educatiu d’Entorn, que es fa per primera vegada a Lloret, i que ha tingut molt bona acollida.

El professional que duu a terme l’activitat Doblem en català –a qui hem sentit al principi- és Francesc Fenollosa, la veu en valencià del Follet Tortuga a la sèrie d’animació Bola de Drac.

spot_img

El + Vist