Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Sessió de doblatge al Rocagrossa

Els alumnes de Tercer d’ESO practiquen la llengua amb l’activitat ‘Doblem en català’

Els 330 joves, de 14 i 15 anys, escolten el fragment original en anglès, doblen el diàleg en català, ho enregistren i després escolten el resultat.

Sessió de doblatge al Rocagrossa

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Els alumnes de l’institut Rocagrossa han doblat la pel·lícula Psicosis, un clàssic del cinema de terror d’Alfred Hitchcock. Els joves, de 14 i 15 anys, escolten el fragment original en anglès, doblen el diàleg en català, ho enregistren i després escolten el resultat.

Com ja us podeu imaginar, els alumnes s’ho han passat d’allò més bé, segons una de les mestres del Rocagrossa, Arantxa Mas de Xaxars.

Doblem en català és el nom que rep aquesta activitat lúdica que permet practicar la llengua catalana i donar-li nous usos.

Amb aquest objectiu, l’han dut a terme al llarg de la darrera setmana els 330 alumnes que cursen 3er d’ESO als centres de Secundària de la Vila: l’institut Rocagrossa, el Coll i Rodès, l’institut-escola de Fenals i la Immaculada Concepció.

És una proposta del Pla Educatiu d’Entorn, que es fa per primera vegada a Lloret, i que ha tingut molt bona acollida.

El professional que duu a terme l’activitat Doblem en català –a qui hem sentit al principi- és Francesc Fenollosa, la veu en valencià del Follet Tortuga a la sèrie d’animació Bola de Drac.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.