24.1 C
Lloret de Mar

Alumnes de la Immaculada Concepció presenten els treballs de recerca en públic

Ho han fet aquest matí en un acte al teatre municipal, on han assistit els seus companys, familiars i amics, i també els alumnes de primer de batxillerat i de quart d'ESO.

Els alumnes que han exposat els seus treballs
Els alumnes que han exposat els seus treballs

Darreres Notícies

Vuit alumnes de l’escola Immaculada Concepció han presentat els seus treballs de recerca en un acte obert al públic aquest matí. Són els vuit estudiants que han tret millor nota en la tasca que es fa a segon de Batxillerat. Aquest és el cinquè curs que es fa l’exposició i, segons la tutora de 2n de l’escola, Carme Ponsdomènech, és una manera de reconèixer als alumnes la feina feta.

El treball de recerca té molt de pes en la nota de Batxillerat i consisteix en una petita investigació sobre un tema escollit pel propi alumne. Els alumnes sempre reben l’encàrrec de fer el treball de recerca amb nervis, però la professora Ponsdomènech assegura que els resultats són molt positius.

Cada alumne ha tingut set minuts per exposar el seu treball i ho ha fet davant dels companys de classe, de familiars i amics, i també dels alumnes de primer de batxillerat i de quart d’ESO. Aquests últims, a més, han estat els encarregats de dissenyar els programes de mà de l’esdeveniment, les entrades a l’acte i han fet uns petits vídeos sobre com veuen ells el tema de la recerca.

Els treballs exposats han estat: “Musculació i el seu estil de vida”, de Xavi Bascompte; “Autisme”, d’Anna Pujadas; “El Iogurt, un element viu”, de Berta Castro; “Vincle humans-gossos”, de Joel Bandrich, “L’art de l’escalada, entrenament físic i mental”, de Jordi Juanola; “El Senat”, de Carla Riera; “Novel·la gòtica”, de Nico Martínez; i “Sistema immunològic. Les al·lèrgies”, d’Àlex Agúndez. La jornada s’ha complementat amb una exhibició de dansa de Paula Calveras i una ponència titulada “Atrevir-se a saber, avui”, a càrrec de Jonathan Montero, exalumne de la Immaculada Concepció, que estudia periodisme i ha parlat sobre la importància de fer recerca.

spot_img

El + Vist