Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Ombres xineses

Els alumnes del Pompeu Fabra representaran el conte de Sant Jordi amb ombres xineses

La finalitat és recollir diners per a les colònies del curs vinent.

Ombres xineses

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Els alumnes de l’escola Pompeu Fabra oferiran aquest divendres a Lloret una representació molt especial del conte de Sant Jordi: amb ombres xineses. L’acte tindrà dues funcions i es representarà a la Biblioteca, a partir de les 18 hores. El motiu és recaptar diners per als estudiants que marxaran de colònies l’any que ve, quan facin 6è de Primària.

Un dels alumnes que participarà a l’obra és l’Arnau Ortiz. explica que han elaborat tots els personatges del conte, com el rei, la princesa, el cavaller, el drac i la gent del poble, amb ombres xineses -“el drac ha costat una mica”-. 

A més, el dia de Sant Jordi posaran parada en el Passeig Verdaguer, on els alumnes vendran llibres reciclats i manualitats fetes per ells. Joan Romà Ortiz, un dels pares de 5è de l’escola Pompeu Fabra, exposa que han fet de tot, per poder recollir diners per a les colònies.

Durant la jornada de divendres, abans de la representació del conte, també tindran una parada.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.