19.8 C
Lloret de Mar
Un bomber d'Hostalric, un dels testimonis reals de 'Canvi de marxa'

Els alumnes qualifiquen ‘Canvi de marxa’ de colpidora, intensa i molt interessant

260 alumnes dels instituts de Lloret han vist la representació aquest dijous al teatre municipal. L'objectiu és conscienciar els joves sobre els perills dels accidents de trànsit.

Un bomber d'Hostalric, un dels testimonis reals de 'Canvi de marxa'

Darreres Notícies

Colpidora, intensa i sens dubte molt interessant. Així ha estat valorada l’obra Canvi de marxa, representada ahir davant de més de 260 alumnes dels instituts de Lloret. La funció combina un relat de ficció –en què dues germanes es truquen i una explica a l’altra un accident de trànsit-, amb el testimoni real de policies, bombers, infermers i víctimes d’accidents de trànsit.

- Publicitat -

Un d’ells ha explicat com es va quedar en cadira de rodes i sense mobilitat de pit en avall en xocar quan anava en bicicleta amb un cotxe. Canvi de marxa no ha deixat ningú indiferent. De fet, hi havia silenci absolut i màxima atenció durant l’obra.

Conscienciar els joves sobre els perills dels accidents de trànsit, tant les seves causes com conseqüències, és un dels objectius clars d’aquesta representació. Ha anat a càrrec de Mutual de Conductors –una fundació privada sense ànim de lucre-, amb el suport del Servei Català de Trànsit, la col·laboració de l’Ajuntament i la Policia Local de Lloret.

L’acte, que ha tingut lloc al Teatre de Lloret, han assistit estudiants de 4t de l’ESO dels centres educatius IES Ramon Coll i Rodés, IES Roca Grossa i IES Immaculada Concepció.

spot_img

El + Vist