17.9 C
Lloret de Mar
Els dos edificis que s'enderrocaran

Aquest dimecres comença l’enderroc de les finques entre avda de Blanes i Vidreres

Les obres d’enderroc havien de començar abans, però s’han anat retardant a causa d’un permís de la Generalitat que no arribava.

Els dos edificis que s'enderrocaran

Darreres Notícies

Aquest dimecres comença finalment l’enderroc de les dues finques situades a l’avinguda Vila de Blanes, amb la cruïlla de l’avinguda de Vidreres. Són un local comercial i un bar, que aniran a terra. A l’espai que deixen s’hi farà una vorera de prop de cinc metres d’amplada, que inclourà la zona de pas de vianants, l’enjardinament i un carril per a bicicletes.

D’aquesta manera, es dóna compliment a una reivindicació històrica d’un tram amb molta circulació de vehicles i persones. La vorera actual amb prou feines arriba al mig metre d’amplada i constitueix un problema de seguretat per als vianants, que sovint han de passar per la carretera.

Segons fonts municipals, les obres d’enderroc havien de començar abans, però s’han anat retardant a causa d’un permís de la Generalitat que no arribava. Els locals que aniran a terra contenen amiant, material que requereix un tractament específic per poder ser retirat, que s’ha estat fent aquests dies previs a l’enderroc.

Com diem, l’execució de l’enderroc de façanes i parets comença aquest dimecres, 9 de març, i ha de durar dues setmanes. Les obres continuaran després de Setmana Santa, amb la fase d’urbanització del sector, que s’allargarà un mes i mig.

El pressupost de les obres puja 544.000 euros, que inclou les obres i l’expropiació de les dues finques, situades al número 2 i 4 de l’avinguda Vila de Blanes de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist