10.1 C
Lloret de Mar

Aquest dimecres comença l’enderroc de les finques entre avda de Blanes i Vidreres

Les obres d’enderroc havien de començar abans, però s’han anat retardant a causa d’un permís de la Generalitat que no arribava.

Els dos edificis que s'enderrocaran
Els dos edificis que s'enderrocaran

Darreres Notícies

Aquest dimecres comença finalment l’enderroc de les dues finques situades a l’avinguda Vila de Blanes, amb la cruïlla de l’avinguda de Vidreres. Són un local comercial i un bar, que aniran a terra. A l’espai que deixen s’hi farà una vorera de prop de cinc metres d’amplada, que inclourà la zona de pas de vianants, l’enjardinament i un carril per a bicicletes.

D’aquesta manera, es dóna compliment a una reivindicació històrica d’un tram amb molta circulació de vehicles i persones. La vorera actual amb prou feines arriba al mig metre d’amplada i constitueix un problema de seguretat per als vianants, que sovint han de passar per la carretera.

Segons fonts municipals, les obres d’enderroc havien de començar abans, però s’han anat retardant a causa d’un permís de la Generalitat que no arribava. Els locals que aniran a terra contenen amiant, material que requereix un tractament específic per poder ser retirat, que s’ha estat fent aquests dies previs a l’enderroc.

Com diem, l’execució de l’enderroc de façanes i parets comença aquest dimecres, 9 de març, i ha de durar dues setmanes. Les obres continuaran després de Setmana Santa, amb la fase d’urbanització del sector, que s’allargarà un mes i mig.

El pressupost de les obres puja 544.000 euros, que inclou les obres i l’expropiació de les dues finques, situades al número 2 i 4 de l’avinguda Vila de Blanes de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist