14.3 C
Blanes
Fragment del cartell que anuncia la festa

Aquest dissabte es duu a terme la segona festa popular contra l’AME

L'esdeveniment es farà a la plaça Pere Torrent, amb tallers infantils, àpats populars, balls, sortejos i actuacions de ball i dansa.

Fragment del cartell que anuncia la festa

Darreres Notícies

Aquest dissabte es duu a terme una festa popular contra l’Atròfia Muscular Espinal. L’AME és la malaltia sense cura de què va morir el petit Aran mesos enrere a Lloret de Mar.

Després de l’èxit de l’any passat, l’associació que van muntar els seus pares –que ha rebut un gran suport en tots els àmbits: veïnal, associatiu, empresarial i d’organismes- organitza aquesta festa per reunir fons amb finalitats d’investigació. L’esdeveniment es farà a la plaça Pere Torrent, al llarg de tot el dia, amb tallers infantils, àpats populars, balls, sortejos i actuacions de ball i dansa, a més d’exhibicions canines.

El pare de l’Aran i portaveu de l’associació Junts contra l’AME, Pipo Molina, anima “a tothom a venir i fer una gran festa, tant gent de Lloret com de fora”. 

De la mateixa manera que es va fer al 2014, el moment “més emotiu i simbòlic” de la festa d’aquest dissabte serà l’enlairament de desenes globus de color verd -que s’identifica amb la lluita contra l’AME- a dos quarts de 5 de la tarda.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist