13.9 C
Lloret de Mar
Un antic ple municipal

Aquesta setmana hi ha dos plens a l’Ajuntament

Avui dilluns se'n fa un d'ordinari i dimecres, un d'extraordinari per fer el sorteig per designar els membres que formaran les meses electorals per a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre.

Un antic ple municipal

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Aquesta setmana hi ha dos plens a l’Ajuntament. El primer és aquesta tarda, de caire ordinari, i, entre d’altres, permetrà nomenar el Síndic del Ciutadà. El mandat de cinc anys, amb Joaquim Teixidor al càrrec, acaba aquest mes i cal proposar de nou una persona com a Síndic.

Segons fonts municipals, Lloret ha rebut tres candidatures i des d’alcaldia proposa que el mateix Teixidor torni a ser el Síndic del Ciutadà. Tot plegat es debatrà en el ple, que comença a les 6 de la tarda.

Recordem que el Síndic del Ciutadà és una figura que fa de pont entre els veïns i les administracions. Recull i tramita queixes, resol dubtes i ajudar a fer tràmits. També pot actuar d’ofici.

Pel que fa al segon ple, és extraordinari i tindrà lloc el proper dimecres, a les 9 del matí, amb un únic punt en l’ordre del dia. Consistirà en el sorteig per designar els membres que formaran les meses electorals per a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre.

Seguirem una i altra sessió de ben a prop.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.