13.8 C
Lloret de Mar

Aquesta setmana hi ha dos plens a l’Ajuntament

Avui dilluns se'n fa un d'ordinari i dimecres, un d'extraordinari per fer el sorteig per designar els membres que formaran les meses electorals per a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre.

Un antic ple municipal
Un antic ple municipal

Darreres Notícies

Aquesta setmana hi ha dos plens a l’Ajuntament. El primer és aquesta tarda, de caire ordinari, i, entre d’altres, permetrà nomenar el Síndic del Ciutadà. El mandat de cinc anys, amb Joaquim Teixidor al càrrec, acaba aquest mes i cal proposar de nou una persona com a Síndic.

servicios profesionales jimenez

Segons fonts municipals, Lloret ha rebut tres candidatures i des d’alcaldia proposa que el mateix Teixidor torni a ser el Síndic del Ciutadà. Tot plegat es debatrà en el ple, que comença a les 6 de la tarda.

Recordem que el Síndic del Ciutadà és una figura que fa de pont entre els veïns i les administracions. Recull i tramita queixes, resol dubtes i ajudar a fer tràmits. També pot actuar d’ofici.

Pel que fa al segon ple, és extraordinari i tindrà lloc el proper dimecres, a les 9 del matí, amb un únic punt en l’ordre del dia. Consistirà en el sorteig per designar els membres que formaran les meses electorals per a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre.

Seguirem una i altra sessió de ben a prop.

spot_img

El + Vist