22.4 C
Lloret de Mar
Presentació del Rossinyol

Aquesta tarda es fa la cloenda del projecte Rossinyol

Serà a dos quarts de sis a la sala d'actes de l'Ajuntament.

Presentació del Rossinyol

Darreres Notícies

Aquesta tarda tindrà lloc l’acte de cloenda del Projecte Rossinyol. A partir de dos quarts de sis de la tarda, la Sala d’actes de l’Ajuntament serà l’escenari de la festa que posarà punt i final a la cinquena edició.

El projecte Rossinyol és una iniciativa que neix amb la voluntat d’establir una relació de diàleg entre estudiants universitaris i l’alumnat nouvingut dels centres educatius de Lloret de Mar. Els mentors que han col•laborat en aquesta iniciativa són universitaris de la UdG, ciutadans de Lloret de Mar i rodalies que han fet una tasca d’acompanyament a diversos estudiants del municipi. Enguany, en aquest projecte hi ha participat l’Escola Pere Torrent i l’Institut Rocagrossa.

L’objectiu és afavorir la integració social, cultural i lingüística dels estudiants, crear un sentiment d’arrelament al poble i fomentar l’ús de la llengua catalana. Per fer-ho possible, les parelles participants han visitat diferents indrets de la vila i han dut a terme diferents activitats culturals i lúdiques.

spot_img

El + Vist