19.2 C
Lloret de Mar
Alberto Lacalle, expresident d'Uruguai

Aquesta tarda es fa el primer tastet del Foro Excelencia Lloret

A partir de demà dimecres s’esperen a la vila més de 130 ponents mundials – de tots els àmbits- per intercanviar idees, experiències i coneixement amb joves becats i el públic assistent.

Alberto Lacalle, expresident d'Uruguai

Darreres Notícies

La presentació de les conclusions dels urbanistes –que tenien per objectiu ‘repensar’ Lloret a partir del desenvolupament urbà- s’ha fet aquesta setmana en què es duu a terme el Foro Excelencia. A partir d’aquest dimecres s’esperen a la vila més de 130 ponents mundials – de tots els àmbits- per intercanviar idees, experiències i coneixement amb joves becats i el públic assistent.

En aquesta segona edició s’ha decidit muntar un petit tastet, previ i gratuït, per als lloretencs. Una espècie de portes obertes que es faran aquesta tarda, a partir de les set, al teatre.

Els assistents podran gaudir de ponents rellevants com els expresidents d’Uruguai i Ecuador, Alberto Lacalle i Rosalía Arteaga; del padre Ignacio M.Doñoro, fundador del Hogar Nazaret de Perú, el publicista Luís Berango, d’un taller sobre la cuina del futur, d’una sessió de màgia i per acabar d’un recital de piano.

L’alcalde Dulsat convida els lloretencs a gaudir-ne. Tot plegat és un petit tastet de tot el que s’espera del Foro Excelencia. En aquesta segona edició, es vol anar a més en tots els sentits.

Per apuntar-se al Mini Foro Excelencia d’aquesta tarda, cal formalitzar la inscripció, que és gratuïta, al web de l’Ajuntament, a l’apartat de Promoció Econòmica.

spot_img

El + Vist