29.6 C
Lloret de Mar
Un taller ocupacional d'Aspronis

Aspronis organitza un taller infantil per donar a conèixer la seva tasca

El taller s'adreça a infants de 4 a 10 anys i es farà demà, a les 18 hores, a la biblioteca.

Un taller ocupacional d'Aspronis

Darreres Notícies

Aspronis segueix amb la seva campanya per donar a conèixer a la ciutadania la seva tasca a favor de la inclusió de persones amb discapacitat psíquica. En aquesta línia, organitza un taller infantil demà dijous a la tarda, on monitores i usuaris ensenyaran als més petits, de 4 a 10 anys, com pinten peces de ceràmica al centre.

Míriam Crivillés, responsable de comunicació de la fundació Aspronis, ha explicat que els nens que assisteixin al taller disposaran d’un objecte de ceràmica, que podran rascar, pintar i envernissar. I ha afegit que organitzar una activitat per als més petits és el primer pas per donar a conèixer la tasca que du a terme Aspronis.

El taller es titula Aprèn a pintar ceràmica amb Aspronis. Una activitat ocupacional que a les persones amb discapacitat psíquica els aporta diferents beneficis, com ara mantenir i millorar les habilitats de manipulació amb les mans i fomentar la imaginació.

El taller començarà a les sis de la tarda a la biblioteca. Els interessats cal que s’inscriguin prèviament. La iniciativa s’emmarca en l’exposició de la fundació que hi ha aquest mes de febrer a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist