12.6 C
Lloret de Mar
Una imatge de l'exposició

Aspronis vol fer arribar la seva tasca a tota la ciutadania, amb una exposició

S'inaugura aquest vespre amb una xerrada on usuaris de l'entitat explicaran la seva experiència. La mostra es podrà visitar fins a finals de febrer a la Casa de la Cultura.

Una imatge de l'exposició

Darreres Notícies

Avui s’inaugura a Lloret de Mar l’exposició Aspronis, atenció individualitzada al territori. L’objectiu és mostrar a tothom els serveis que proporciona l’entitat a persones amb discapacitat intel•lectual, les seves famílies i altres col•lectius en risc d’exclusió social. El director general, Francesc Durà, ha explicat que la finalitat d’Aspronis és ajudar aquests col•lectius a tenir una vida el més normalitzada possible.

En aquest sentit, l’entitat ofereix serveis d’atenció precoç a la infància, atenció diürna ocupacional, especialitzada, serveis residencials, de caire laboral i atenció a domicili oberta a tota la ciutadania. Amb prop de 50 anys de trajectòria, Aspronis atén en l’actualitat més de 400 usuaris de la comarca de la Selva i del nord del Maresme.

La inauguració de l’exposició es farà avui i es complementarà amb una xerrada, en què usuaris molt diversos exposaran de manera breu la seva pròpia experiència.

L’entitat, que té una plantilla de 350 treballadors -en què un de cada tres té discapacitat intel•lectual-, ofereix també activitats de lleure i esport per aquest col•lectiu de persones.

Aspronis vol fer arribar el seu projecte a la ciutadania i obtenir recursos, tant econòmics com de voluntariat, per poder seguir tirant endavant, ja que s’ha vist molt afectada per les retallades. 

La conferència d’avui s’ha programat per a dos quarts de nou del vespre. A més, per als propers dies s’han previst una altra xerrada i un taller infantil.

spot_img

El + Vist