12.8 C
Lloret de Mar
Una imatge de l'exposició

Aspronis vol fer arribar la seva tasca a tota la ciutadania, amb una exposició

S'inaugura aquest vespre amb una xerrada on usuaris de l'entitat explicaran la seva experiència. La mostra es podrà visitar fins a finals de febrer a la Casa de la Cultura.

Una imatge de l'exposició

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Avui s’inaugura a Lloret de Mar l’exposició Aspronis, atenció individualitzada al territori. L’objectiu és mostrar a tothom els serveis que proporciona l’entitat a persones amb discapacitat intel•lectual, les seves famílies i altres col•lectius en risc d’exclusió social. El director general, Francesc Durà, ha explicat que la finalitat d’Aspronis és ajudar aquests col•lectius a tenir una vida el més normalitzada possible.

En aquest sentit, l’entitat ofereix serveis d’atenció precoç a la infància, atenció diürna ocupacional, especialitzada, serveis residencials, de caire laboral i atenció a domicili oberta a tota la ciutadania. Amb prop de 50 anys de trajectòria, Aspronis atén en l’actualitat més de 400 usuaris de la comarca de la Selva i del nord del Maresme.

La inauguració de l’exposició es farà avui i es complementarà amb una xerrada, en què usuaris molt diversos exposaran de manera breu la seva pròpia experiència.

L’entitat, que té una plantilla de 350 treballadors -en què un de cada tres té discapacitat intel•lectual-, ofereix també activitats de lleure i esport per aquest col•lectiu de persones.

Aspronis vol fer arribar el seu projecte a la ciutadania i obtenir recursos, tant econòmics com de voluntariat, per poder seguir tirant endavant, ja que s’ha vist molt afectada per les retallades. 

La conferència d’avui s’ha programat per a dos quarts de nou del vespre. A més, per als propers dies s’han previst una altra xerrada i un taller infantil.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.