Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Una imatge de l'exposició

Aspronis vol fer arribar la seva tasca a tota la ciutadania, amb una exposició

S'inaugura aquest vespre amb una xerrada on usuaris de l'entitat explicaran la seva experiència. La mostra es podrà visitar fins a finals de febrer a la Casa de la Cultura.

Una imatge de l'exposició

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Avui s’inaugura a Lloret de Mar l’exposició Aspronis, atenció individualitzada al territori. L’objectiu és mostrar a tothom els serveis que proporciona l’entitat a persones amb discapacitat intel•lectual, les seves famílies i altres col•lectius en risc d’exclusió social. El director general, Francesc Durà, ha explicat que la finalitat d’Aspronis és ajudar aquests col•lectius a tenir una vida el més normalitzada possible.

En aquest sentit, l’entitat ofereix serveis d’atenció precoç a la infància, atenció diürna ocupacional, especialitzada, serveis residencials, de caire laboral i atenció a domicili oberta a tota la ciutadania. Amb prop de 50 anys de trajectòria, Aspronis atén en l’actualitat més de 400 usuaris de la comarca de la Selva i del nord del Maresme.

La inauguració de l’exposició es farà avui i es complementarà amb una xerrada, en què usuaris molt diversos exposaran de manera breu la seva pròpia experiència.

L’entitat, que té una plantilla de 350 treballadors -en què un de cada tres té discapacitat intel•lectual-, ofereix també activitats de lleure i esport per aquest col•lectiu de persones.

Aspronis vol fer arribar el seu projecte a la ciutadania i obtenir recursos, tant econòmics com de voluntariat, per poder seguir tirant endavant, ja que s’ha vist molt afectada per les retallades. 

La conferència d’avui s’ha programat per a dos quarts de nou del vespre. A més, per als propers dies s’han previst una altra xerrada i un taller infantil.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.