26.2 C
Lloret de Mar
Cartell de l'Assemblea Participativa

Assemblea aquest dissabte per decidir les 10 propostes definitives dels Pressupostos Participats

Està oberta a tots els veïns i es farà a partir de les 11 hores a la sala polivalent de la biblioteca.

Cartell de l'Assemblea Participativa

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret hauran d’escollir una desena de les 25 propostes dels Pressupostos Participats que l’Ajuntament presentarà aquest dissabte en una assemblea oberta.

El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, apunta que les idees són molt variades, com ara la construcció d’una nau per a hotel d’entitats, un centre cívic en una urbanització, millorar i crear un espai lúdic a la zona del camp de futbol de l’escola Pere Torrent, instal·lar càmeres de vigilància a les urbanitzacions o aplicar millores de mobilitat i accessibilitat al nucli antic.

En total es van presentar 95 propostes, de les quals 43 van complir els requisits per poder tirar endavant. Tot i així, per les similituds que presentaven unes i altres, s’han pogut aglutinar en 25 projectes, que són els que es presentaran aquest dissabte. Segons Jordi Sais, es tracta d’unes bones xifres en aquesta primera edició en què la campanya busca un projecte global de municipi.

Les propostes han de tenir visió de municipi, cobrir el màxim nombre de necessitats, ser inclusives, beneficiar col·lectius diversos, ser sostenibles i comptar amb equitat de gènere.

Les deu que s’escullin aquest dissabte seran les que els veïns podran votar de l’1 al 15 de juny. Abans, el 30 de maig, es farà una assemblea de retorn per donar a conèixer a la ciutadania les deu propostes definitives, que comptaran amb un informe amb el pressupost estimat per a cadascuna.

L’Assemblea Participativa d’aquest dissabte es farà a partir de les onze del matí a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist