17.1 C
Lloret de Mar
Assemblea del nucli antic

Assemblea de retorn, a la zona centre i al nucli antic

Les dues seran a la Casa de la Cultura. La de la zona centre, a les set, i la del nucli antic, a les vuit.

Assemblea del nucli antic

Darreres Notícies

Avui hi ha doble assemblea de retorn a la Casa de la Cultura. A partir de les set, es reuneixen els veïns de la zona centre –que inclou Rocagrossa i voltants-. Debatran dues propostes, que ja han estat avaluades pels tècnics municipals.

Una consisteix en adequar els camins veïnals de la zona de Roca Grossa com a ruta verda. El preu de posar-hi 5 cartells es valora en 9.635 euros. L’altra proposa passa per recuperar per trams les escales de Roca Grossa, que costarien 42.000 euros.

La segona assemblea de retorn començarà a les vuit del vespre, a la Biblioteca. És el torn dels residents del nucli antic, a qui explicaran unes quantes propostes, ja valorades per l’Ajuntament.

Una d’elles passa per habilitar un espai en l’aparcament de Sa Caleta per traslladar-hi contenidors que quedarien tapats amb una mampara. El pressupost són 4.200 euros. Els veïns també van proposar fer un estudi de canalització de cablejat per les façanes dels carrers del Nucli Antic. El metre lineal del tub d’acer costa 30 euros. I una darrera proposta és elaborar un mapa comercial i cultural del nucli antic. S’ha pressupostat en 3.000 euros el disseny i la impressió de 20.000 exemplars.

spot_img

El + Vist