14.5 C
Lloret de Mar
Cartell

Aturem la C-32 lamenta la contundència i manca de diàleg de la Generalitat

És la reacció de la plataforma a les declaracions del conseller en funcions Santi Vila, que va dir que el projecte 'està a punt' i 'es farà'.

Cartell

Darreres Notícies

La plataforma Aturem la C-32 lamenta la contundència i manca de diàleg de la Generalitat en assegurar que la prolongació de l’autopista “està a punt” i que “es farà”. És la reacció d’un dels portaveus de l’entitat, Jordi Gaitán, a les paraules del conseller de Territori en funcions, Santi Vila.

Aturem la C-32 recorda que encara no s’han estudiat les al·legacions presentades al projecte de prolongació de l’autopista fins a Lloret. Per això, argumenten que no els agraden les declaracions contundents de Santi Vila.

La plataforma no només demana la moratòria del projecte, sinó que es faci una consulta. Recorda que el ple de Lloret va aprovar una moció al respecte i que el de Blanes ha de fer el mateix aquest mes d’octubre.

La plataforma assegura que, si es fa la consulta i poden informar sobre les alternatives que defensen, acceptaran el resultat, sigui quin sigui. També recorda, però, que no estan d’acord amb el projecte actual i que, si s’acaba tirant endavant, faran noves mobilitzacions.

Com a alternatives a la prolongació de l’autopista, Aturem la C-32 proposa desdoblar les carreteres actuals i construir una ronda de circumval·lació al voltant de Lloret i de Blanes.

spot_img

El + Vist