4.6 C
Lloret de Mar

Avui comencen les restriccions de trànsit a causa del Rally Costa Brava Històric

La majoria de restriccions comencen demà, tot i que avui a partir de les 13 hores no es pot aparcar al pàrquing de motos del passeig.

Rally Costa Brava Històric 2015
Rally Costa Brava Històric 2015

Darreres Notícies

Tot i que el tret de sortida del Rally Costa Brava Històric no és fins aquest divendres, avui a Lloret comencen les primeres restriccions en l’estacionament.

servicios profesionales jimenez

Afecten, en concret, les places per aparcar motos que hi ha al passeig Verdaguer, en la calçada exterior. No s’hi podran estacionar a partir de les 13 hores d’aquest dijous.

Però el gruix de restriccions comença demà i s’allarga tot el cap de setmana fins diumenge, a causa de les arribades i sortides dels vehicles que participen al ral•li.

Cal tenir en compte que divendres a partir de les 8 del vespre no es podrà circular pel passeig marítim i que aquesta restricció no s’aixeca fins l’endemà dissabte a les 12 del migdia. El trànsit es torna a tallar a primera línia de mar el mateix dissabte a les 7 de la tarda i es mantindrà així, tancat a la circulació, fins diumenge a les dues de la tarda.

Pel que fa a l’estacionament, no es podrà aparcar al passeig Verdaguer –en la part exterior- des de demà a les 8 del vespre fins diumenge a les dues.

spot_img

El + Vist