4.9 C
Lloret de Mar

Avui, doble assemblea de retorn: Pescadors i Zona Nord

Tindran lloc a les 18 i 19 hores al centre cívic del Rieral.

Logo dels Pressupostos Participats
Logo dels Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Aquests dies es duen a terme les assemblees de retorn, en què s’explica als veïns de cada barri i zona com han quedat les propostes, un cop han estat avaluades pels tècnics de l’Ajuntament. Aquest dijous, 21 d’abril, es duen a terme dues assemblees. La primera, a partir de les 6, del barri dels Pescadors. I la segona, una hora més tard, a les 7, de la zona nord. Tindran lloc les dues avui a la tarda al centre cívic del Rieral.

En el primer cas, al barri dels Pescadors, s’hi exposaran un parell de propostes. La primera, valorada en 23.800 euros, consisteix en destinar una part de l’aparcament municipal a l’associació de veïns com a local social i magatzem. La segona passa per dotar de baranes d’acer inoxidable les rampes i escales existents en aquest sector. Les baranes costen 19.350 euros.

En la zona nord -que inclou les urbanitzacions situades al nord del terme municipal- permetrà explicar als residents fins a tres projectes. Són la col·locació de sis mampares i rètols informatius als contenidors de Lloret Blau, que tenen un cost de 27.000 euros; instal·lar bústies i marquesines a MontLloret i marquesines a Lloret Residencial per un preu de 1.800 euros, i per acabar, ubicar vuit papereres als Pinars, que costen 380 euros.

spot_img

El + Vist