5.7 C
Lloret de Mar
Cartell que anuncia la Lloret Estiu Market

Avui es tanquen les inscripcions per a la Lloret Estiu Market, que arriba el proper diumenge

De moment, hi ha una trentena d’establiments apuntats amb la voluntat de vendre-hi estocs de temporada, però també productes nous.

Cartell que anuncia la Lloret Estiu Market

Darreres Notícies

Avui es tanquen les inscripcions per a la Lloret Estiu Market, que arriba aquest diumenge, 27 d’agost. L’esdeveniment -que és l’evolució de l’Street Shopping i de la Botiga al Carrer- manté la ubicació al passeig Verdaguer. Segons fonts de l’organització, de moment hi ha una trentena d’establiments apuntats amb la voluntat de vendre-hi estocs de temporada, però també productes nous.

Frances Alsina, gerent de l’associació de comerciants, assenyala que l’esperit de la Lloret Estiu Market és “vendre producte de temporada a preus reduïts, però també noves col·leccions”.

Les parades –d’establiments lloretencs- vendran roba, complements com joies, joguines i altres productes.

Estaran ubicades al llarg del passeig Verdaguer, el proper diumenge, de les 10 a les 23 hores. La finalitat és consolidar una fira urbana i avantguardista, que combina oportunitats amb articles de les últimes tendències.

La Lloret Estiu Market es complementarà amb un espai infantil i una zona de restauració, la qual s’ubicarà a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist