4.8 C
Lloret de Mar
Aliments del Gran Recapte

El Banc dels Aliments demana voluntaris per al Gran Recapte de l’1 i 2 de desembre

Ara mateix, a les comarques gironines un centenar d’entitats benèfiques donen servei a 36.200 persones.

Aliments del Gran Recapte

Darreres Notícies

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona fa una crida per aconseguir 4.500 voluntaris per cobrir els prop de 400 punts de recollida de menjar que hi haurà a la província durant el Gran Recapte d’aliments que es farà els dies 1 i 2 de desembre.

El president del Banc dels Aliments de Girona, Frederic Gómez, apunta que com més voluntaris s’aconsegueixin més supermercats es podran cobrir i, per tant, més aliments es recaptaran. Ara mateix, a les comarques gironines un centenar d’entitats benèfiques donen servei a 36.200 persones. La xifra s’ha reduït en els últims anys, ja que s’havia arribat a un topall de 42.000 persones. Tot i així, el Gran Recapte suposa el 20% dels aliments que s’entreguen al llarg de l’any i, per tant, és molt important comptar amb la col•laboració de la ciutadania.

Aquesta edició del Gran Recapte porta per lema Tones de voluntat i l’objectiu, com sempre, és recollir aliments nutritius de llarga durada, com llet, oli, conserves de peix, farina o sucre. A més, també es demana que s’aportin aliments típics de les festes nadalenques, com torró o polvorons.

Totes aquelles persones que vulguin fer de voluntàries o coordinadores s’han d’inscriure a través del web del Banc dels Aliments de Girona, on han d’omplir un formulari i triar el punt de recollida i el torn que els vagi millor. A més, també es pot escollir si, en lloc de fer de voluntari en un supermercat o botiga, es prefereix anar al magatzem del Banc dels Aliments a Girona per ajudar a classificar el menjar recollit.

spot_img

El + Vist