15.4 C
Blanes

Bones sensacions de Marian Muro per a la temporada turística

La responsable de turisme ha remarcat, sobretot, el context geopolític.

Darreres Notícies

La directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, és optimista de cara a la temporada turística. En un sopar-col•loqui aquest dimarts al vespre amb els membres del Club d’Economia de Lloret, Muro ha assegurat que hi ha diferents factors que afavoreixen la temporada a Catalunya aquest 2016.

La responsable de turisme ha remarcat, sobretot, el context geopolític. En aquest sentit, ha apuntat que hi ha moltes destinacions que han deixat de ser segures i per aquest motiu molts turistes escolliran la nostra destinació aquest any. Per tant, segons Muro, cal aprofitar-ho i treballar per fidelitzar els clients.

En referència al turisme de borratxera, Muro ha insistit en què el Govern serà persistent per eradicar aquest perfil de visitants; la responsable de turisme ha reconegut que hi ha coses que escapen a l’àmbit polític, però ha explicat que es poden fer moltes coses al respecte.

A més, des de la Generalitat també estan en contacte amb les autoritats d’alguns països per fer-los saber que el turisme que practica el seu jovent no és bo i mirar d’aconseguir sumar esforços per acabar amb aquest model.

Però, tot i les múltiples accions que es fan des de l’administració pública, Marian Muro ha fet una crida també al sector privat, ja que és imprescindible que treballi en la mateixa línia.

La trobada del Club d’Economia amb la directora general de Turisme s’ha fet al restaurant Freu de l’Hotel Guitart Monterrey.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist