8.5 C
Lloret de Mar

Bones sensacions de Marian Muro per a la temporada turística

La responsable de turisme ha remarcat, sobretot, el context geopolític.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

La directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, és optimista de cara a la temporada turística. En un sopar-col•loqui aquest dimarts al vespre amb els membres del Club d’Economia de Lloret, Muro ha assegurat que hi ha diferents factors que afavoreixen la temporada a Catalunya aquest 2016.

La responsable de turisme ha remarcat, sobretot, el context geopolític. En aquest sentit, ha apuntat que hi ha moltes destinacions que han deixat de ser segures i per aquest motiu molts turistes escolliran la nostra destinació aquest any. Per tant, segons Muro, cal aprofitar-ho i treballar per fidelitzar els clients.

En referència al turisme de borratxera, Muro ha insistit en què el Govern serà persistent per eradicar aquest perfil de visitants; la responsable de turisme ha reconegut que hi ha coses que escapen a l’àmbit polític, però ha explicat que es poden fer moltes coses al respecte.

A més, des de la Generalitat també estan en contacte amb les autoritats d’alguns països per fer-los saber que el turisme que practica el seu jovent no és bo i mirar d’aconseguir sumar esforços per acabar amb aquest model.

Però, tot i les múltiples accions que es fan des de l’administració pública, Marian Muro ha fet una crida també al sector privat, ja que és imprescindible que treballi en la mateixa línia.

La trobada del Club d’Economia amb la directora general de Turisme s’ha fet al restaurant Freu de l’Hotel Guitart Monterrey.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.