Diumenge, 17 gener 2021
14.3 C
Lloret de Mar

Bones sensacions de Marian Muro per a la temporada turística

La responsable de turisme ha remarcat, sobretot, el context geopolític.

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

La directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, és optimista de cara a la temporada turística. En un sopar-col•loqui aquest dimarts al vespre amb els membres del Club d’Economia de Lloret, Muro ha assegurat que hi ha diferents factors que afavoreixen la temporada a Catalunya aquest 2016.

La responsable de turisme ha remarcat, sobretot, el context geopolític. En aquest sentit, ha apuntat que hi ha moltes destinacions que han deixat de ser segures i per aquest motiu molts turistes escolliran la nostra destinació aquest any. Per tant, segons Muro, cal aprofitar-ho i treballar per fidelitzar els clients.

En referència al turisme de borratxera, Muro ha insistit en què el Govern serà persistent per eradicar aquest perfil de visitants; la responsable de turisme ha reconegut que hi ha coses que escapen a l’àmbit polític, però ha explicat que es poden fer moltes coses al respecte.

A més, des de la Generalitat també estan en contacte amb les autoritats d’alguns països per fer-los saber que el turisme que practica el seu jovent no és bo i mirar d’aconseguir sumar esforços per acabar amb aquest model.

Però, tot i les múltiples accions que es fan des de l’administració pública, Marian Muro ha fet una crida també al sector privat, ja que és imprescindible que treballi en la mateixa línia.

La trobada del Club d’Economia amb la directora general de Turisme s’ha fet al restaurant Freu de l’Hotel Guitart Monterrey.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.