23.5 C
Lloret de Mar
Congrés de Bosch, al teatre

Bosch torna a escollir Lloret de Mar com a seu dels congressos de la multinacional

Les delegacions de Noruega i Suècia han celebrat els seus respectius congressos, al teatre municipal i allotjats a l'hotel Cleopatra.

Congrés de Bosch, al teatre

Darreres Notícies

La multinacional Bosch torna a apostar per Lloret de Mar com a seu dels seus congressos. En la darrera setmana s’han fet dues estades per part de les delegacions de Noruega i Suècia. Plegades, han sumat uns 500 participants, interessats en conèixer les últimes novetats en la reparació de cotxes, un dels sectors amb què treballa Bosch.

Els més veterans i repetidors són els congressistes noruecs. Des del 2012, cada dos anys vénen a fer la seva trobada a Lloret i sempre s’han allotjat a l’hotel Cleopatra., segons Erling Voll, mànager de vendes a Bosch Noruega.

El balanç de l’estada és tan satisfactori per part de la delegació de Noruega, que enguany s’hi han afegit els suecs. Durant l’esdeveniment, han combinat les jornades de feina -que han tingut lloc al teatre- amb oci i visites al territori. Per exemple, al Gran Premi de Fórmula 1. Per aquests congressistes vinguts del nord d’Europa, Lloret reuneix un seguit de qualitats com a seu de les seves trobades.

Els participants passen uns 4 dies de mitjana a l’hotel Cleopatra, que els organitza fins a l’últim detall de la seva estada. Maite Garriga, gerent de l’establiment.

L’origen de les estades de Bosch a Lloret ve de la fidelització d’un dels directius de la multinacional. Visita la destinació amb la seva família des de fa més de 30 anys.

spot_img

El + Vist