11.1 C
Lloret de Mar

La cadena lloretenca PdePà comença la seva expansió fora de Lloret amb un local a Girona

La voluntat és arribar a l'any 2020 amb més de 20 establiments. Una expansió que s'ha de fer efectiva a través de franquícies.

PdePà de Girona
PdePà de Girona

Darreres Notícies

La cadena lloretenca PdePà, que combina el negoci de fleca i cafeteria, ha iniciat la seva expansió fora de la vila. A principis d’aquest 2018 ha obert el seu primer local a la ciutat de Girona. El director d’expansió del PdePà, Nauel Gamero, explica que es tracta d’un pas important per l’empresa.

PdePà és una cafeteria que ofereix tot tipus de productes de fleca i pastisseria. El secret, segons Nauel Gamero, és oferir un servei i un producte de qualitat en un ambient agradable.

L’obertura a Girona és un primer pas d’expansió de la cadena, que va començar l’any 2013 a Lloret, on actualment té obertes quatre cafeteries. La voluntat és arribar a l’any 2020 amb més de 20 establiments. Una expansió que s’ha de fer efectiva a través de franquícies. Això sí, la idea és fer-la a poc a poc i arreu de la província de Girona i el nord de la de Barcelona.

A curt termini, PdePà no té previst fer cap més obertura pròpia, però el projecte de franquícies continua en marxa i no es descarta obrir-ne alguna aquest mateix any.

spot_img

El + Vist