9.9 C
Lloret de Mar

Cáritas demana cacau, llaunes i aliments per a l’hivern

Cáritas de Lloret espera recollir més de 14.000 quilos d’aliments al Gran Recapte d’aquesta setmana. Aquesta és la xifra a la que es va arribar l’any passat. Per aconseguir superar-la, uns 200 voluntaris estaran repartits entre sis supermercats de la vila: els tres Caprabo, els dos Mercadona i el Bon Preu del Rieral. Aquests voluntaris […]

Càritas demana cacau al Gran Recapte
Càritas demana cacau al Gran Recapte

Darreres Notícies

Cáritas de Lloret espera recollir més de 14.000 quilos d’aliments al Gran Recapte d’aquesta setmana. Aquesta és la xifra a la que es va arribar l’any passat.

servicios profesionales jimenez

Per aconseguir superar-la, uns 200 voluntaris estaran repartits entre sis supermercats de la vila: els tres Caprabo, els dos Mercadona i el Bon Preu del Rieral.

Aquests voluntaris entregaran una bossa a tots els clients, perquè comprin algun producte per entregar al Banc d’Aliments. Lucía Echegoyen, de Cáritas Lloret, ha demanat que les persones que col·laborin amb la campanya tinguin en compte que estem a les portes de l’hivern, com cacau soluble o caldo. Recorda que pasta i arròs en reben al llarg de l’any per altres bandes, tot i que recorda que tenen els braços oberts a qualsevol aportació.

Els voluntaris faran l’horari d’obertura dels supermercats. tant divendres com dissabte. Tots els productes que es recullin a Lloret es repartiran al Centre de Distribució d’Aliments de la vila, que atén unes 360 famílies al mes.

spot_img

El + Vist