34.4 C
Lloret de Mar
Una voluntària recollint menjar

Càritas recull 12,5 tones d’aliments en el Gran Recapte de Lloret

Càritas ha recollit 12,5 tones d’aliments en el Gran Recapte del cap de setmana. Divendres i dissabte, durant tot el dia, més d’un centenar de voluntaris van estar a vuit supermercats del municipi per demanar als clients que aportessin el seu granet de sorra amb algun producte. La resposta, segons l’entitat, ha estat molt bona, […]

Una voluntària recollint menjar

Darreres Notícies

Càritas ha recollit 12,5 tones d’aliments en el Gran Recapte del cap de setmana. Divendres i dissabte, durant tot el dia, més d’un centenar de voluntaris van estar a vuit supermercats del municipi per demanar als clients que aportessin el seu granet de sorra amb algun producte.

La resposta, segons l’entitat, ha estat molt bona, ja que a l’estiu sempre solien recollir poc menjar. L’any passat, per exemple, només es van aconseguir set tones.

Una membre de Càritas, Pilar Tallada, atribueix aquest increment al fet que cada cop la població està més conscienciada, de manera que dóna més aliments i també compta amb més voluntaris que han permès l’entitat estar present en dos supermercats més.

Pilar Tallada també valora de manera molt positiva que les persones que volen col•laborar cada cop pregunten més què necessita Càritas, en lloc de buscar els productes que tenen per casa o que són més barats.

Tot el que s’ha recollit es destinarà al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret, que atén més de 300 famílies. Tot i que a l’estiu la demanda disminueix una mica, segueix sent molt elevada i es calcula que es reparteix una tona de menjar al dia.

Si algú no va poder col•laborar en el Gran Recapte, però vol aportar aliments, pot fer-ho en qualsevol moment posant-se en contacte amb Càritas.

Els supermercats on s’han recollit els aliments són els tres Caprabo, els dos Mercadona, el Bon Preu del Rieral, l’Aldi i el Consum.

spot_img

El + Vist