15.8 C
Lloret de Mar

Càritas recull gairebé 14 tones al Gran Recapte de Lloret

Gairebé 14 tones d’aliments són les que s’han recollit al Gran Recapte de Lloret. Càritas remarca que la resposta de la població ha estat molt bona i, a més, tal com s’havia demanat, s’han entregat molts productes que ajudaran a moltes famílies a celebrar les festes de Nadal. Lucía Echegoyen, de Càritas Lloret, ha agraït […]

Voluntaris al Gran Recapte
Voluntaris al Gran Recapte

Darreres Notícies

Gairebé 14 tones d’aliments són les que s’han recollit al Gran Recapte de Lloret. Càritas remarca que la resposta de la població ha estat molt bona i, a més, tal com s’havia demanat, s’han entregat molts productes que ajudaran a moltes famílies a celebrar les festes de Nadal. Lucía Echegoyen, de Càritas Lloret, ha agraït tota la col•laboració rebuda.

En concret són 13.783 quilos d’aliments. Una xifra lleugerament inferior a la de l’últim Gran Recapte, tot i que això no vol dir que s’hagin recollit menys aliments, ja que els productes demanats aquest cop pesen menys que els habituals, tot i ser més cars.

Tots els productes recollits en els vuit supermercats de la vila on es duia a terme la campanya es repartiran al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret tan aviat com sigui possible.

spot_img

El + Vist