12.5 C
Lloret de Mar

‘La Caseta de Lloret’ s’inaugura aquest dissabte al centre cívic del Rieral

És un lloc de trobada que pretén afavorir la socialització dels infants de zero a quatre anys i prevenir els problemes per evitar que, més endavant, es converteixin en traumes o desordres emocionals. Obre de 16 a 18 hores.

Gabriela Attene als estudis
Gabriela Attene als estudis

Darreres Notícies

Aquest dissabte s’inaugura La Caseta de Lloret, un lloc de trobada que pretén afavorir la socialització dels infants de zero a quatre anys i prevenir els problemes per evitar que, més endavant, es converteixin en traumes o desordres emocionals.

El servei l’ofereix el Fòrum Psicoanalític de Girona de manera gratuïta. L’espai s’ubica al centre cívic del Rieral i estarà obert cada dissabte, de quatre a sis de la tarda, perquè hi vagin totes les famílies que vulguin i deixin que els nens juguin lliurement. La coordinadora del Fòrum, Gabriela Attene, ha explicat que hi ha moltes joguines diferents.

Gabriela Attene ha insistit en què l’objectiu no és donar consells als pares, sinó que intercanviïn experiències entre ells, a la vegada que poden parlar amb professionals sobre els seus fills. Aquests professionals, que són educadors, psicòlegs i psicoanalistes voluntaris, observen tota l’estona, però la seva intervenció és mínima.

La Caseta de Lloret s’inaugura aquest dissabte, però obrirà les portes cada dissabte de quatre a sis de la tarda, al centre cívic del Rieral. La idea és que cadascú hi vagi a l’hora que vulgui –dins d’aquest horari- i s’hi estigui l’estona que cregui convenient.

spot_img

El + Vist