21.6 C
Lloret de Mar

Un centenar de voluntaris col·laboraran a la postulació contra el càncer, aquest diumenge

La secció local de l'Associació Catalunya Contra el Càncer farà un desplegament per tot el municipi per recaptar diners per ajudar els malalts de la vila i per destinar a la investigació.

AECC Catalunya contra el Càncer
AECC Catalunya contra el Càncer

Darreres Notícies

L’Associació de Catalunya contra el Càncer farà la postulació anual a Lloret aquest diumenge, durant tot el dia. Hi haurà taules repartides per tot el municipi i un centenar de voluntaris que demanaran diners per ajudar les famílies afectades de la vila i també per a la investigació. Ho ha explicat a la ràdio la presidenta de la secció local de l’entitat, Cristina Pané.

La responsable de la lluita contra el càncer a Lloret assegura que la postulació a la vila sempre va molt bé, perquè els lloretencs són molt solidaris i perquè la malaltia afecta a un percentatge molt elevat de la població. I agraeix molt la col•laboració ciutadana perquè està convençuda que amb el suport de tothom s’aconseguirà acabar amb la malaltia o, si més no, amb la mortalitat que provoca.

Amb la postulació se solen recaptar al voltant de 6.000 euros cada any.

Els voluntaris hi seran tot el dia de diumenge (de vuit del matí a vuit del vespre, amb horaris diferents depenent de la zona) a diferents indrets com la rambla Barnés, la plaça de l’Església, carrer Sant Pere, plaça París, avinguda Vila de Blanes, plaça Lluís Companys i l’avinguda Vidreres.

spot_img

El + Vist