13.6 C
Lloret de Mar
Salvador Macip

El científic Salvador Macip assegura que el càncer tindrà cura en breu

Ho explicarà avui, en una xerrada a la seu del Club Marina Casinet, a partir de les vuit del vespre.

Salvador Macip

Darreres Notícies

El càncer tindrà una cura definitiva en els propers anys. Ho assegura el científic Salvador Macip, que ho argumentarà aquest vespre, en una xerrada organitzada pel Club Marina Casinet.

El blanenc, que treballa en investigació a Leicester, a Anglaterra, assegura que s’està treballant en molt bona direcció i que cada cop hi ha més persones que sobreviuen al càncer. De fet, Macip creu que la solució definitiva no tardarà gaires anys a arribar i apunta que els seus néts podria ser que ja ho veiessin com una malaltia que pot ser crònica, però no terminal.

Això sí, per aconseguir la cura, Salvador Macip remarca que és molt important que les persones es facin revisions per afavorir la detecció precoç.

La xerrada del científic blanenc començarà a les vuit del vespre a la seu del Club Marina Casinet. L’entrada, com sempre, és oberta a tothom.

Tot i que la xerrada tractarà sobre la cura del càncer, en el col·loqui que es farà amb el públic, és possible que Salvador Macip parli també de la seva vessant com a escriptor, ja que aquesta faceta li ha permès guanyar diversos premis, entre els quals el Premi Ramon Muntaner de literatura juvenil, per la novel·la Herba negra, un thriller ecològic apocalíptic amb tocs de ciència-ficció, que ha escrit amb Ricard Ruiz Garzón.

La xerrada d’avui amb Salvador Macip comença a les vuit del vespre, a la seu del Casinet, que de cara a diumenge organitza una sortida a Sant Cugat del Vallès, on es visitarà el monestir i el museu de Cal Gerrer. Té un significat especial per als lloretencs, ja que és el taller-museu d’un antic terrisser de la família lloretenca Arpí.

spot_img

El + Vist