14.2 C
Lloret de Mar

Cinc alumnes de la Immaculada guanyen un concurs per l’app ‘Edukids’

És força intuïtiva i proposa als petits aprendre els números, els colors o l’abecedari.

Els alumnes premiats
Els alumnes premiats

Darreres Notícies

Premien un grup de 5 alumnes de l’escola Immaculada Concepció per haver ideat una aplicació educativa per a nens de 3, 4 i 5 anys. Amb la ‘app’ EDUKIDS, aquests joves, de 15 i 16 anys, van guanyar el passat dissabte un concurs, d’àmbit català, en què s’hi van presentar 228 treballs de diferents temàtiques.

Amb els guardons es posa punt i final a un curs que han seguit 18.000 estudiants en 400 centres i que promou la fundació del Congrés Internacional de Mòbils de Barcelona, amb la Generalitat.

A la ràdio hem rebut aquests joves tan emprenedors i llestos. Ells mateixos han explicat com han arribat a idear aquesta aplicació educativa per a nens petits. És força intuïtiva i proposa als petits aprendre els números, els colors o l’abecedari, com ha explicat la Claudia de Diego. Una altra de les alumnes premiades, la Berta Castro, destaca que de moment aquesta ‘app’ és un prototip, però que la idea és que sigui una realitat en acabar l’estiu. L’Àlex Agúndez revela que guanyar el premi, el passat dissabte, va ser inoblidable. En Jordi Pardo explica com va ser vendre l’’app’ EDUKIDS en la fira feta en el marc del lliurament de premis. Finalment, Marçal Martínez afegeix com ha estat el procés de creació de l’aplicació, que ha durat tot l’any.

El fet que aquest grup de cinc alumnes de la Immaculada Concepció hagi rebut aquest premi omple d’orgull l’escola, tal com assegura el seu professor d’informàtica, Jordi Gibert.

El premi és un excel•lent punt i final a l’assignatura App Education. Els alumnes de la Immaculada Concepció han après a treballar en equip i muntar una empresa que ven aplicacions per a mòbils.

spot_img

El + Vist