12.8 C
Lloret de Mar

El Club d’Economia ha convidat Marian Muro per parlar de política turística, avui a Lloret

La directora general de Turisme començarà l'acte a dos quarts de vuit del vespre a l'hotel Guitart Monterrey.

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

La directora general de Turisme de la Generalitat serà aquest vespre a Lloret de Mar on exposarà la situació actual del sector, els projectes de futur i sobretot els reptes de la política turística a Catalunya. Marian Muro protagonitzarà un col•loqui de la mà del Club d’Economia, que aplega els principals empresaris i industrials del sector turístic de la destinació.

La presidenta del Club i de la cadena Guitart Hotels, Cristina Cabañas, ha explicat que cada any l’entitat organitza una sèrie de trobades per tractar diferents temes i que troben molt indicat haver convidat la secretària general de Turisme. Cabañas ha afegit que la idea és que després de la xerrada de Marian Muro, el públic pugui preguntar el que vulgui i, tot seguit, es faci un sopar tots plegats.

Respecte a les declaracions de Marian Muro que feien referència explícita al ‘turisme de borratxera’, demanant als empresaris que “expulsin” de les patronals i associacions gremials aquells establiments que el fomentin, Cristina Cabañas ha apuntat que tot el que ajudi a fer créixer el turisme de qualitat és positiu.

L’acte d’avui a Lloret es farà a partir de dos quarts de vuit del vespre a l’hotel Guitart Monterrey.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.