15.4 C
Blanes

El Club d’Economia ha convidat Marian Muro per parlar de política turística, avui a Lloret

La directora general de Turisme començarà l'acte a dos quarts de vuit del vespre a l'hotel Guitart Monterrey.

Darreres Notícies

La directora general de Turisme de la Generalitat serà aquest vespre a Lloret de Mar on exposarà la situació actual del sector, els projectes de futur i sobretot els reptes de la política turística a Catalunya. Marian Muro protagonitzarà un col•loqui de la mà del Club d’Economia, que aplega els principals empresaris i industrials del sector turístic de la destinació.

La presidenta del Club i de la cadena Guitart Hotels, Cristina Cabañas, ha explicat que cada any l’entitat organitza una sèrie de trobades per tractar diferents temes i que troben molt indicat haver convidat la secretària general de Turisme. Cabañas ha afegit que la idea és que després de la xerrada de Marian Muro, el públic pugui preguntar el que vulgui i, tot seguit, es faci un sopar tots plegats.

Respecte a les declaracions de Marian Muro que feien referència explícita al ‘turisme de borratxera’, demanant als empresaris que “expulsin” de les patronals i associacions gremials aquells establiments que el fomentin, Cristina Cabañas ha apuntat que tot el que ajudi a fer créixer el turisme de qualitat és positiu.

L’acte d’avui a Lloret es farà a partir de dos quarts de vuit del vespre a l’hotel Guitart Monterrey.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist