4.9 C
Lloret de Mar

Coincidint amb la fase 1, GBI incorpora els fixos discontinus que havien de començar l’1 de maig

En ple confinament, l'empresa va decidir aplicar l'ERTO a 13 treballadors que havien de començar l'1 de maig. Però amb la fase 1, s'amplia el servei i ja començaran a treballar.

Treballador de GBI netellant els carrers
Treballador de GBI netellant els carrers

Darreres Notícies

GBI Serveis contractarà, finalment, els 13 treballadors fixos discontinus que haurien d’haver començat l’1 de maig.

El regidor de Coordinació de Govern, Jordi Sais, ha explicat que el contracte entre l’Ajuntament i l’empresa que presta el servei de neteja al municipi marca que cada any cal anar reforçant la plantilla a mesura que avança la temporada turística. Com que aquest any l’1 de maig hi havia confinament absolut, l’Ajuntament va decidir que no incrementaria els serveis de neteja i l’empresa va decidir aplicar l’ERTO a aquests 13 treballadors. En conèixer la situació, però, el Govern local, va contactar amb GBI per mirar de trobar una solució.

Així doncs, coincidint amb la fase 1 del desconfinament i, per tant, amb l’increment de les necessitats dels serveis de neteja, GBI ha decidit incorporar aquests 13 treballadors. I la previsió, per ara, és poder incorporar els altres 27 empleats que han de començar a treballar entre l’1 de juny i l’1 de juliol.

Jordi Sais ha matisat que des del Govern municipal han apostat des del primer dia de l’estat d’alarma per mantenir el salari de tots els treballadors de les empreses subcontractades per l’Ajuntament.

Des de Lloret en Comú, que havien enviat una nota de premsa denunciant la difícil situació d’aquests 13 treballadors de GBI a qui s’havia aplicat l’ERTO, ha celebrat l’acord final entre totes les parts implicades. El portaveu, Miguel Gracia, creu que amb el desconfinament és molt necessari el servei de neteja.

spot_img

El + Vist