Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Donald Pettit

Comença al Guitart Monterrey el primer Fòrum d’Excel·lència

Entre els convidats hi ha premis Nobel, expresidents i exministres i un astronauta de la Nasa, entre altres.

Donald Pettit

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Ja ha començat, a l’hotel Guitart Monterrey, el primer Fòrum d’Excel•lència per a directius i joves amb talent d’arreu. Entre els convidats hi ha quatre premis Nobel, expresidents i exministres de diferents països, l’assessor de comunicació de Barack Obama i Hillary Clinton i un astronauta de la Nasa.

El director general de la Fundación Excelencia, José Ramón Calvo, ha remarcat que Lloret és una seu idònia per un congrés d’aquesta magnitud.

L’esdeveniment reuneix personalitats de primera línia amb directius i, sobretot, amb joves amb talent que volen conèixer les seves experiències de primera mà. El més rellevant del fòrum és que permet als diferents col•lectius trobar-se de manera informal al llarg de dos dies.

El fòrum ha començat avui i s’acabarà demà al Guitart Monterrey. A més, es complementa amb una xerrada per als alumnes de Lloret a càrrec de l’astronauta Donald Pettit, que ha estat més de 400 dies a l’estació espaial.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.