11.4 C
Lloret de Mar
Marxa Nòrdica a Lloret

Comencen unes sortides de marxa nòrdica per conèixer el patrimoni lloretenc

Les organitza Lloret Turisme cada dimecres i dissabte de 10 a 12 hores, fins al 18 de juny. El preu és de 2 euros.

Marxa Nòrdica a Lloret

Darreres Notícies

Avui han començat les noves sortides de marxa nòrdica que organitza Lloret Turisme per descobrir el patrimoni natural i cultural de la destinació. Les excursions tenen una durada de dues hores i es faran cada dimecres i dissabte, de deu a dotze del matí, fins al 18 de juny. Passat l’estiu, es reprendran de setembre fins a mitjan octubre.
La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que l’objectiu és la fidelització.

Hi ha tres rutes disponibles: el camí de ronda nord, el camí de ronda sud i els boscos de Lloret, a través de les quals es poden descobrir indrets naturals com Cala Banys o la cala des Frares, i elements patrimonials com la Dona Marinera, el castell de Sant Joan o les ermites de les Alegries i Sant Quirze. Keegan ha remarcat que la idea és fer les sortides encara que plogui.

Els itineraris no tenen un dia fix de realització, sinó que s’aniran intercanviant perquè tothom pugui gaudir de les diferents rutes. El calendari complet es pot visitar a la pàgina web de Lloret Turisme.

Les sortides, que s’ofereixen per a un públic que parli el català, el castellà, el francès o l’anglès, tenen un cost de dos euros per persona, que inclou el lloguer dels bastons.

Recordem que la marxa nòrdica és una activitat esportiva saludable i de fàcil aprenentatge que requereix l’ús d’uns bastons que ajuden a caminar. Lloret disposa actualment de set itineraris de senderisme que són aptes per a la pràctica d’aquesta disciplina.

spot_img

El + Vist