11.6 C
Lloret de Mar
Rètol de l'esdeveniment

Els comerciants munten la Lloret Primavera Market, aquest dissabte, amb establiments locals

L'esdeveniment vol ser l’evolució del que ha estat fins ara la Botiga al Carrer i el Lloret Street Shopping.

Rètol de l'esdeveniment

Darreres Notícies

La vila es prepara per a la Lloret Primavera Market. Serà aquest dissabte, 22 d’abril, i l’organitzen els comerciants, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat. La primera edició d’aquesta fira la trobarem al passeig Verdaguer, al llarg de tot el dia.

La Primavera Market inclourà tot tipus d’activitats i les subhastes de lots dels comerciants, amb un rerefons solidari. Els beneficis aconseguits es destinaran a la investigació de la fibrosi quística.

Segons Francesc Alsina, gerent de l’associació de comerciants, l’esdeveniment pretén ser l’evolució del que ha estat fins ara la Botiga al Carrer i el Lloret Street Shopping.

A la Primavera Market es posaran a la venda articles de tot tipus, des de roba fins a joieria o complements de la llar. Una de les particularitats de l’esdeveniment és que tots aquests productes seran d’establiments lloretencs, amb l’objectiu d’aportar “un valor afegit” a la fira.

Un dels moments més esperats serà el “Casament de la Parella Smart de Lloret” entre Miss Lloret i Mr.Shopping, que tindrà lloc a la plaça de l’Església. A més, els nuvis es passejaran per la Fira convidant els vianants a descobrir les ofertes de l’APP Lloret Smart i acabaran el seu recorregut a la llar de jubilats. A més, la Primavera Market comptarà amb un espai infantil i zona gastronòmica.

spot_img

El + Vist