15.6 C
Lloret de Mar
Els alumnes del Rocagrossa, que actuen aquesta tarda en el teatre

Concert d’aniversari amb la Coral Orquestra Rocagrossa

Els alumnes del Rocagrossa, que actuen aquesta tarda en el teatre

Darreres Notícies

Una vintena d’alumnes de l’Institut Rocagrossa actuarà aquesta tarda en el teatre municipal de Lloret. Oferirà un concert, com a coral-orquestra del centre educatiu. La direcció va a càrrec d’un dels alumnes, Camilo Orrego. Avança que el repertori seran versions de temes coneguts i populars de Queen, Adele, Mecano… “les cançons les triem per votació de la coral”, assenyala.

Aquesta tarda, l’escenari del teatre l’ocuparan vuit membres de l’orquestra Rocagrossa, que estaran acompanyats de tretze que formen la coral de l’institut.  Tots ells estan dirigits per Camilo Orrego, que s’hi vol dedicar professionalment. Reconeix, però, que no és una tasca fàcil. “La majoria dels membres són amics, en tenir la mateixa edat a vegades no em fan cas, però anem bé”, admet, per afegir tot seguit que “des de sempre m’ha agradat la música, vaig començar amb el piano”. Destaca que “no volia que l’institut es quedés sense orquestra, però no teníem personal i vam decidir que ho fes jo”.

La Coral Orquestra Rocagrossa la tiren endavant els mateixos alumnes de l’institut, amb l’ajuda puntual d’algun mestre. Fa poc van celebrar el segon aniversari com a formació musical i ho commemoren amb el concert d’aquesta tarda. Començarà a dos quarts de 7 de la tarda, en el teatre municipal de Lloret. L’entrada és lliure.

Seguim parlant d’actualitat musical. The Gospel Viu Choir -format per una vuitantena de membres, entre els quals hi ha uns quants lloretencs- ha gravat el seu quart disc gràcies a una campanya de micromecenatge. El treball, titulat Smile, marca un punt d’inflexió en la trajectòria del grup. Aposta pel gospel urbà actual dels Estats Units, per un ritme intens i ambiciós.

spot_img

El + Vist