18.8 C
Lloret de Mar
Concert de Carnaval a Lloret

Concert dels CapiNàs per a la Festa de Cap d’Any a la discoteca Tropics

La banda barcelonina oferirà un concert de rumba amb cançons de bandes molt conegudes com, per exemple, Txarango i Los Delicuentes.

Concert de Carnaval a Lloret

Darreres Notícies

La banda CapiNàs actua aquesta nit a la discoteca Tropics de Lloret de Mar. És el plat fort de la festa de cap d’any. Una vetllada en què molts de veïns es troben en aquest establiments per donar la benvinguda al nou any ballant i donant-ho tot a la pista, segons ha explicat Teddy Law, el propietari del Tropics.

La festa de Cap d’Any té com a actuació destacada els CapiNàs, una banda de Barcelona, que ja van venir a Lloret a actuar per Carnaval. Oferiran un concert de rumba amb cançons de bandes molt conegudes com, per exemple, Txarango i Los Delicuentes.

La festa de cap d’any del Tropics permetrà acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2020. Dos anys destacats per aquesta discoteca lloretenca. Al 2019 ha estat seleccionada com una de les 100 millors discoteques del món. El llistat World’s 100 Best Clubs -que comparteix amb locals d’Eivissa, Miami, Barcelona, Las Vegas, Londres o Nova York- es va donar a conèixer a mitjans de novembre.

La tria ha anat a càrrec de l’anomenada Associació Internacional de Vida Nocturna, creada fa uns anys a Barcelona, però amb membres d’arreu del planeta. La discoteca Tropics, l’única de Lloret que hi ha entre els 100 primers llocs, es troba en la posició 78.

Si aquesta és la gran notícia del 2019, de cara a l’any vinent, 2020, Tropics –que compta amb un centenar de treballadors- celebra els 50 anys d’existència a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist