13.9 C
Lloret de Mar
Coral Unió Lloretenca

La Coral Unió Lloretenca farà la tradicional cantada de caramelles Diumenge de Pasqua

Començaran a la plaça de la Vila a les deu del matí i acabaran al barri dels Pecadors la una del migdia.

Coral Unió Lloretenca

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Aquest Diumenge de Pasqua, la Coral Unió Lloretenca té previst fer la Cantada de Caramelles. El director de la coral, Manel Alsina, ha explicat que tal com mana la tradició des del segle XV, per Pasqua es canten caramelles.

Com cada any, la cantada de caramelles començarà a la plaça de la Vila a les deu del matí i acabarà al barri dels Pecadors la una del migdia.

Per aquest any, la Coral Unió Lloretenca ha recuperat algunes sardanes que cantaven fa cinquanta anys. Durant el matí, la portarà una panera per recaptar diners que els ajudin a finançar l’entitat.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.