10.8 C
Lloret de Mar

Crida especial del Banc de Sang per aconseguir donacions en una època en què es redueixen

Avui divendres a Lloret hi ha campanya. L'horari és al teatre fins a les 14 hores i de 16 a 21 hores; i al centre cívic del rieral només a la tarda, de 17:30 a 21 hores.

La bossa que es regala a la campanya
La bossa que es regala a la campanya

Darreres Notícies

El Banc de Sang i Teixits fa una crida especial per aconseguir donants. Les reserves estan sota mínims i, malgrat que les necessitats són les mateixes que la resta de l’any, a l’estiu encara es redueixen més les donacions.

Una bona oportunitat per donar sang és avui a Lloret. L’horari serà al teatre fins a les dues i de quatre a nou i al centre cívic del rieral només a la tarda, de dos quarts de sis a nou.

Per aconseguir donacions, s’ha impulsat una campanya amb el lema Aquest estiu, omple la bossa. La idea és que els donants omplin bosses de sang i, a canvi, se’ls regala una bossa de roba. Ho ha explicat Anna Millán, del Banc de Sang i Teixits de Girona.

L’objectiu de la campanya és arribar a les 35.000 donacions. I és que, tot i que costa que la gent col·labori amb la causa a l’estiu, les necessitats són les mateixes que la resta de l’any. Per fer-ne un seguiment, hi ha un comptador a la pàgina web de la Generalitat, que s’anirà actualitzant a mesura que hi hagi noves donacions.

spot_img

El + Vist