11.1 C
Lloret de Mar

C’s exigeix al Govern local que paralitzi el projecte de reconversió del mercat municipal

El regidor del Mercat, Cristian Fernández, acusa la formació taronja de dir moltes mentides sobre el projecte que s'està estudiant. I afegeix que encara no hi ha res en ferm.

El mercat té moltes parades tancades
El mercat té moltes parades tancades

Darreres Notícies

El grup municipal de Ciutadans exigeix que es paralitzi el projecte de reconversió del mercat municipal fins que no hi hagi consens social. El grup de l’oposició té previst presentar al•legacions al projecte perquè, segons el portaveu, Jordi Hernández, “no és viable ni necessari” i critica que es vulgui convertir el mercat en una zona gastronòmica.

A més, el partit creu que s’hauria de crear una mesa que compti amb la participació de tots els interlocutors socials del municipi. Ciutadans creu que caldria buscar una fórmula que tingués un retorn que anés més enllà del vessant econòmic. Jordi Hernández critica que s’entregui un espai públic i cèntric a una empresa privada durant 40 anys.

El regidor del Mercat Municipal, Cristian Fernández, ha criticat que C’s hagi decidit acudir als mitjans de comunicació amb una nota de premsa per denunciar la situació, quan l’equip de govern els ha emplaçat a reunir-se per parlar de l’assumpte. A més, assegura que Jordi Hernández diu moltes mentides.

El regidor recorda que de moment no hi ha res ferm, que l’únic que s’ha fet és admetre a tràmit l’estudi de viabilitat del projecte, que ara mateix està en exposició pública i, per tant, es poden presentar al•legacions. Però afegeix que si un privat proposa invertir per rehabilitar un edifici molt malmès per al qual l’Ajuntament no té el pressupost necessari, cal que l’equip de govern s’ho miri amb bons ulls i en valori els pros i els contres.

A l’últim ple, els paradistes van mostrar-se molt preocupats per la possible privatització del mercat municipal i demanen que el Govern tingui en compte la seva opinió. El regidor assegura que sempre se’ls té i se’ls tindrà en compte, tot i que afegeix que l’Ajuntament ha de mirar pel benefici col•lectiu del municipi.

L’adminissió a tràmit de l’estudi de viabilitat del projecte es va aprovar a l’últim ple amb una forta polèmica, ja que tota l’oposició excepte el regidor no adscrit ho van criticar durament i van reiterar que l’equip de govern s’equivocava.

spot_img

El + Vist